← Vorige pagina
Een datum die zelfs de bruidegom kan onthouden...
23 november 2019


Waarom trouw je op een bepaalde datum? Denk je daar van tevoren over na? Het is toch één van de belangrijkste dagen in je leven. Daarom denken er veel mensen van tevoren over na, maar wel met de verschillende redenen.

Populaire datum

Zijn het niet onze koning en koningin die begonnen met het kiezen van hun trouwdatum op 2-2-2? Wie herinnert zich dit huwelijk niet? De tranen van Maxima, de mooie jurk en zo kan ik nog wel even doorgaan. Ook komend jaar 2020, is een jaar voor mensen die van cijfertjes houdt. Wat dacht je van 20-2-2020, maar vrijdag 10-10-2020 is de meest populaire dag. Mensen zijn heel creatief vrijdag 15-05-2020 is ook een erg populaire datum, 15+5=20 en ga zo maar door.


Populaire dagen

Populaire dagen om te trouwen zijn nog steeds de vrijdag en de zaterdag. En dan het liefst op een mooi zonnige lentedag of een nazomerse dag. In de maanden mei, juni, september en oktober wordt er het meest getrouwd. Waar ligt je voorkeur, bij de lente dat alles mooi in bloei staat of juist van het najaar met zijn mooie kleurenpracht? Maar je kunt je ook voorstellen dat in de winter trouwen ook zijn charmes heeft, vooral als het heeft gesneeuwd of het vriest. Een nadeel is natuurlijk dat het koud is en dat de kans op nat guur weer veel groter is dan in de lente of de nazomer. Maar ook in de lente of de nazomer heb je helaas geen garantie voor mooi weer. Vaak maakt het helemaal niet uit wat het weer is, want hoe je het ook wendt of keert het is en blijft een bijzondere warme dag met veel geluk en plezier.

Populaire datum

Zijn het niet onze koning en koningin die begonnen met het kiezen van hun trouwdatum op 2-2-2? Wie herinnert zich dit huwelijk niet? De tranen van Maxima, de mooie jurk en zo kan ik nog wel even doorgaan. Ook komend jaar 2020, is een jaar voor mensen die van cijfertjes houdt. Wat dacht je van 20-2-2020, maar ook vrijdag 10-10-2020 is populair. Mensen zijn heel creatief vrijdag 15-05-2020 is een erg populaire datum, 15+5=20 en ga zo maar door.

Bijzondere datum

Maar wat is er mooier om een datum te kiezen waaraan jullie zelf goede herinneringen hebben. Bijvoorbeeld de dag dat je elkaar hebt leren kennen of dat je bent gaan samenwonen, noem maar op. Ook valentijnsdag is zo’n dag, als je toch al ieder jaar daar een bijzondere dag van maakt wat is het dan mooier om dan te trouwen.

Voor de bruidegom, met name degene die moeite heeft om data te onthouden, is het makkelijk om op een dag te trouwen die hij niet kan vergeten.
En… heeft hij nooit meer een smoes om zonder een bloemetje thuis te komen.


Trouwringenactie is een onderdeel van Wolters Juweliers, bezoek ook onze website woltersjuweliers.nlof bezoek onze winkels in Coevorden of Emmen.Coevorden
Friesestraat 4
7741 GV Coevorden
0524-512477
coevorden@woltersjuweliers.nl


Emmen
Minister Kanstraat 4
7811 GP Emmen
0591-614470
emmen@woltersjuweliers.nl

Algemene voorwaarden


Betalingsmogelijkheden: