← Vorige pagina
Verloving aankondigen op een speciale manier
22 mei 2020


Hoera, je gaat trouwen! Het liefst wil je natuurlijk dat de rest van de wereld er nu zo snel mogelijk van op de hoogte is dat jij binnenkort in het huwelijksbootje gaat stappen. Er bestaan verschillende manieren waarop je een huwelijksaankondiging kunt doen. Wil je het nieuws op een uitbundige manier naar buiten brengen, bijvoorbeeld door een feestje te geven, of houd je het liever iets meer low key? Je kunt er natuurlijk voor kiezen om het gewoon te vertellen, maar het is leuker om de verlovingsaankondiging op een speciale manier te doen. In dit artikel vind je een aantal leuke en originele manieren.

Een verlovingsshoot

Een zwangerschap wordt vaak aangekondigd door een foto van een echo te delen met de buitenwereld. Hetzelfde zou je ook kunnen doen om je verloving aan te kondigen, maar dan met een foto waarop jij en je partner mét verlovingsring te zien zijn! Om nog duidelijker naar voren te laten komen dat jullie gaan trouwen, zou je ook een bordje op de achtergrond kunnen plaatsen met het woord ‘engaged’erop. Zorg er uiteraard voor dat je het nieuws al gedeeld hebt met familie en vrienden, zodat ze er niet via Facebook achter moeten komen dat je gaat trouwen. Het is overigens ook erg leuk om een filmpje of foto te maken van de verloving zelf. Het is dan misschien niet erg origineel om op die manier een verlovingsaankondiging te doen, maar wel het meest persoonlijk. Waarschijnlijk spatten de emoties namelijk van het scherm!

Verlovingsfeest organiseren

Een feestje is altijd leuk. Het is dan ook een uitstekend idee om een feest te organiseren (zonder reden) waarbij je na een tijdje het goede nieuws bekend maakt aan de nietsvermoedende gasten. Je zou het nieuws ook op een originele manier naar buiten kunnen brengen, bijvoorbeeld door de gasten een piñata kapot te laten slaan met daarin bruidssuiker of confetti.Bij een feestje hoort natuurlijk ook taart! Je zou een mooie taart kunnen laten maken met een aantal woorden waaruit blijkt dat jij en je partner gaan trouwen. Deze taart kun je ergens halverwege het feest op tafel zetten zonder iets te zeggen. Dit zorgt gegarandeerd voor leuke reacties!

Maak er een spel van

Als je een beetje creatief bent kun je je familie en vrienden op een leuke manier laten weten dat jullie verloofd zijn. Maak bijvoorbeeld een real-life rebus, zet een speurtocht uit door het huis waarbij er allerlei letters verzameld kunnen worden of creëer een kruiswoordpuzzel waarbij de oplossing erop duidt dat jullie gaan trouwen.

Een huwelijksaankondiging die je kunt eten

Yummy! Wil je je vrienden en familie dubbel zo blij maken? Laat dan koekjes (of cupcakes) maken waarin de verlovingsaankondiging in het glazuur staat gedrukt. Vaak kan de plaatselijke bakker dit voor je doen en op internet kun je uiteraard ook het één en ander vinden. Je zou de koekjes natuurlijk ook zelf kunnen gaan maken, maar dit kost wel wat extra moeite. In dat geval heb je namelijk een stempel nodig waarmee je de boodschap in het koekje kan drukken. Het is bijna zonde om de koekjes op te eten met zo’n bijzondere boodschap erop!


Trouwringenactie is een onderdeel van Wolters Juweliers, bezoek ook onze website woltersjuweliers.nl of bezoek onze winkel in Emmen.Wolters Juweliers Emmen
Minister Kanstraat 4
7811 GP Emmen
0591-614470
emmen@woltersjuweliers.nl

Algemene voorwaarden


Betalingsmogelijkheden: