← Vorige pagina
Bloemen op je bruiloft
19 november 2017


Bloemen op je bruiloft

Voor de mooiste dag van je leven ga je ook voor het mooiste en prachtigste bruidsboeket. Jouw bruidsboeket kunnen wij in overleg met jou helemaal zo maken zoals jij dit wilt! In de historische binnenstad van Coevorden is bloemengalerie Fleurke in 2005 begonnen met hun bloemenwinkel. Fleurke gelooft in de ambachtelijkheid, kennis en het specialisme van het mooie vak van bloemen.

Origineel bruidsboeket

Bij bloemengalerie Fleurke wordt elk bruidsboeket persoonlijk op maat gemaakt. Van een mooie bol rozen, klassieke waterval tot een modern frame boeket. Er wordt advies gegeven advies over kleuren, samenstelling en vorm van het trouwboeket. Er zijn tegenwoordig nog veel meer manieren dan alleen het traditionele boeket! De bloemisten van Fleurke zijn de hoogte van de nieuwste trends en denken graag ‘out of the box’!

Naast advies bij het bruidsboeket, helpen onze bloemisten je ook graag verder met bijpassende bloemen voor de aankleding van de trouwlocatie en de corsages. Zo zijn jullie ervan verzekerd dat alle bloemen voor jullie bruiloft prachtig bij elkaar passen.

Bruidswerk op maat

Het team van Fleurke bestaat uit enthousiaste gediplomeerde bloembindsters die hart hebben voor het vak. Wij willen van elk boeket, bloemstuk of iets anders creatiefs iets bijzonders maken zodat u kunt zien "dat is een echte Fleurke"

Bijna alles is mogelijk. Kom langs met jullie wensen en vragen, wij helpen graag!

www.bloemengalleriefleurke.nl | info@fleurkebloemenenwonen.nl | 0524 221 000







Trouwringenactie is een onderdeel van Wolters Juweliers, bezoek ook onze website woltersjuweliers.nl of bezoek onze winkel in Emmen.



Wolters Juweliers Emmen
Minister Kanstraat 4
7811 GP Emmen
0591-614470
emmen@woltersjuweliers.nl

Algemene voorwaarden


Betalingsmogelijkheden: