← Vorige pagina
Trouwlocatie kiezen
27 september 2018


Een trouwlocatie is bepalend voor de sfeer van jullie bruiloft. Daarom starten ook veel bruidsparen eerst met zoektocht naar de perfecte locatie. Bedenk van te voren hoe jullie je dag voor je zien. Zoek je een locatie voor het feest, diner en feest of waar je ook kunt trouwen. Steeds meer bruidsparen kiezen voor een locatie waar je de hele dag kan zijn, dus ook kunt trouwen. Een groot voordeel is dat jullie en jullie gasten niet de hele dag heen en weer hoeven te reizen. Dit geeft veel rust op de trouwdag.

Wensen en budget

Begin voordat je gaat zoeken goed na over jullie wensen. In welke sfeer wil je trouwen, hoeveel gasten komen er, maar ook erg belangrijk wat is het budget. Wil je ook dat er overnacht kan worden door de gasten en door jullie zelf? Of misschien is er wel een overnachtingsgelegenheid in de buurt. 

Let ook op of de locatie voor alle gasten toegankelijk is. Heb je in de familie iemand in een rolstoel of slecht ter been? Houdt hier rekening mee en zijn er voldoende parkeerplaatsen? 

Heb je alles op een rijtje bedenk dan in welke omgeving je wilt trouwen. Houdt ook rekening met de reistijd van jullie belangrijkste gasten of zorg voor een overnachtingsmogelijkheid. Ga speuren op internet wat spreekt je aan, maak een longlist en vandaar uit breng je je keus terug naar ongeveer 3 tot 5 locaties en ga deze locaties bezichtigen. Op de locatie voel je meteen of een locatie bij jullie past.

Trouwen in omgeving van Coevorden

In onze omgeving staan ontzettend veel mooie trouwlocaties, voor iedereen wat wils. Ook wanneer je buiten wilt trouwen kun je je hart ophalen. Een paar tips:

Hebben jullie zelf een mooi plekje waar je graag zou willen trouwen ook dit behoort tegenwoordig tot de mogelijkheden. In veel gemeentes is het mogelijk om te trouwen waar je maar wilt. En dat kan ook bij jullie thuis of op een plekje waar je mooie tenten plaatst.







Trouwringenactie is een onderdeel van Wolters Juweliers, bezoek ook onze website woltersjuweliers.nl of bezoek onze winkel in Emmen.



Wolters Juweliers Emmen
Minister Kanstraat 4
7811 GP Emmen
0591-614470
emmen@woltersjuweliers.nl

Algemene voorwaarden


Betalingsmogelijkheden: