Goedkope trouwringen en aanbiedingen

Wil je graag een prachtige trouwring aan je vinger, maar liever niet de volle prijs ervoor betalen? Dan zal je onze tips om goedkoper trouwringen te vinden, zeker kunnen smaken. Hoe zoek en vind je de beste aanbiedingen om je trouwringen te kopen? Ontdek het met onze allerbeste tips!

Goedkoper: zilveren trouwringen

Onze allereerste tip: kies voor een zilveren trouwring. Zilveren trouwringen zijn goedkoper dan gouden trouwringen, maar even mooi en tijdloos. Hou er bij een zilveren ring wel rekening mee dat je een ring kiest die nog een extra behandeling met rhodium heeft gekregen zodat de ring wat steviger en harder is. Zilver is namelijk een redelijk flexibel metaal en is moeilijker in vorm te houden.

Al gedacht aan een titanium trouwring?

Ook titanium trouwringen zijn goedkopere trouwringen door het materiaal waarvan ze gemaakt zijn. Daarnaast zijn het ook nog eens lichtgewicht ringen waarbij het amper voelt alsof je een ring aan je vinger hebt. Titanium is veel goedkoper en is dus een ring die zeker geschikt is als je een wat kleiner budget hebt om rekening mee te houden. Ook blijft titanium jarenlang nog erg mooi en zijn veel mensen gewoon ook fan van de minimalistische look die je krijgt met een titanium trouwring.

Een groeibriljant?

Als je graag wilt starten met een goedkopere trouwring, kan je starten met een ring met groeibriljant. Nee, die groeit jammer genoeg niet uit zichzelf, maar kan je iedere 2 jaar weer in de juwelierswinkel komen omruilen voor een groter exemplaar of een exemplaar met meer karaat, een andere cut,... Zo hoef je in het begin geen klein fortuin neer te tellen voor je trouwring, maar kan je stukje bij beetje sparen voor een grotere diamant in je trouwring. Geniaal concept, toch?


Geen diamant, maar een zirkonia


Als je de trouwringen graag goedkoper wilt kopen, kan je ervoor kiezen om een zirkonia in de ring te hebben, in plaats van voor diamanten te kiezen. Zirkonia stenen zijn aanzienlijk goedkoper en dus zeker een factor waardoor je de trouwringen veel goedkoper kan maken. Voor een leek is het trouwens erg moeilijk om verschil te onderscheiden tussen een echte diamant en een zirkonia. Een groot nadeel van zirconia is, dat in het dragen de zirconia beschadigt en dof wordt.Ga voor minder karaatNog een manier om trouwringen in aanbieding te kopen: ga voor minder karaat in je ring. Dat gaat van de karaten van de diamanten in de ring, tot het karaat van het goud. Een legering is altijd goedkoper dan puur goud.Goede aanbiedingen voor trouwringenMaar: we hebben goed nieuws voor jullie! Je kan ook een gouden trouwring met diamant in de aanbieding kopen. Regelmatig vind je bij ons steengoede aanbiedingen waarbij we de trouwringen aanbieden met een flinke korting of aan 1 + 1 gratis (2 halen, 1 betalen). Neem dus ook zeker eens een kijkje bij onze atelierringen waar we de ‘2 halen, 1 betalen’ aanbieding hebben: het zijn stuk voor stuk prachtige ringen die bij elkaar passen en waar je zeker trouwringen naar jullie smaak zal terugvinden. Je kan kiezen tussen geelgouden ringen, ringen met diamantjes in, roségouden ringen,...

Je kunt altijd langskomen in onze winkel in Emmen.

Klik hier voor onze openingstijden.

Trouwringenactie is een onderdeel van Wolters Juweliers, bezoek ook onze website woltersjuweliers.nl of bezoek onze winkel in Emmen.Wolters Juweliers Emmen
Minister Kanstraat 4
7811 GP Emmen
0591-614470
emmen@woltersjuweliers.nl

Algemene voorwaarden


Betalingsmogelijkheden: