Ontwerp je eigen ring

Persoonlijke unieke trouwring

Willen jullie trouwringen die helemaal naar jullie wensen worden uitgewerkt? Jullie zien het al helemaal voor je hoe jullie trouwring er moet zien. Onze goudsmid helpt jullie graag om jullie droom trouwring te vervaardigen. Wil je de keuze hebben uit materiaal, breedte, textuur, edelstenen? Alles is mogelijk en voor ieder budget mogelijk.

Onze goudsmid Gert denkt graag mee om jullie unieke trouwringen te ontwerpen en jullie speciale wensen uit te laten komen. Helemaal nieuw of met gebruik van 'oud 'goud. Er is veel mogelijk, informeer naar de mogelijkheden in onze winkel of neem contact op met ons.

Oude ring of sieraden verwerken tot een unieke nieuwe trouwring

Nieuwe trouwringen met een verleden! Bijvoorbeeld door goud uit de trouwringen van familie te gebruiken, of een ander sieraad wat jullie al hebben. Vaak zijn dit sieraden met emotionele waarde voor jullie, maar vind je hem niet zo mooi. Onze goudsmid dan van dit sieraad weer een mooie ring maken geheel naar jullie wens. De oude ring kan (deels) zichtbaar blijven, of hij kan helemaal opgaan in het nieuwe model, of zelfs worden omgesmolten tot een nieuwe ring. Ook is het mogelijk om de ring van de partner bijpassend te maken.

Ontwerp je eigen ring Wolters Juweliers Coevorden Emmen

Ambacht en vakmanschap Wolters juweliers Coevorden Emmen

Ambacht en vakmanschap

Onze goudsmid maakt met veel passie van zijn vak jullie uniek trouwring in ons eigen atelier. Door goed naar jullie wensen te luisteren, wordt jullie wensen tot in de kleinste details doorgevoerd. Zo bieden wij maatwerk, creativiteit en jullie eigen unieke trouwringen. Naast het ontwerpen van trouwringen helpen onze goudsmeden jullie ook graag met het ontwerpen van sieraden.

Onze eigen goudsmid in Emmen is bijna altijd aanwezig, hij gaan graag de uitdaging aan om jullie idee├źn om te zetten in een uniek sieraad.

Repareren van gouden en zilveren sieraden

Helaas gaan sieraden soms stuk, dan is de vraag wie kan jouw sieraden weer repareren zodat je ze weer kunt dragen. In ons atelier repareren we deskundig jouw sieraden. Wij repareren uw horloge, klok, vervangen de batterij en denken mee met het maken van gedenksieraden.

Wil je meer informatie? Neem gerust 
contact met ons, wij helpen graag. Of bezoek onze website woltersemmen.nl

Voordelen

- Grootste collectie trouwringen van Noord-Nederland

- Vakkundig persoonlijk advies

- Eigen goudsmid

- Jarenlange ervaring

- Levenslange garantie op breuk

- Eigen huiscollectie: 2 halen = 1 betalenTrouwringenactie is een onderdeel van Wolters Juweliers, bezoek ook onze website woltersjuweliers.nl of bezoek onze winkel in Emmen.Wolters Juweliers Emmen
Minister Kanstraat 4
7811 GP Emmen
0591-614470
emmen@woltersjuweliers.nl

Algemene voorwaarden


Betalingsmogelijkheden: