Ontwerp je eigen ring

Lijkt het je leuk om zelf je eigen trouwring te ontwerpen? Stel dan nu jullie eigen trouw- of relatieringen samen met behulp van de trouwringen configurator van onze merken en ga aan de slag. Bepaal zelf de vorm van de ringen, de combinatie van kleuren goud en het aantal en grootte van de diamant. De mogelijkheden zijn oneindig.
 
Tijdens het ontwerpen van jullie droomring zie je alvast de prijzen van de ring verschijnen die je zo geheel kunt aanpassen aan jullie eigen wensen en budget. Uiteraard is ook het mogelijk om samen met onze goudsmeden zelf jullie unieke trouwringen te ontwerpen en jullie speciale wensen uit te laten komen.

Breuning ringen ontwerpprogramma

Ontwerp jullie trouwring in real-time op de Breuning online-trouwringdesigner.

Klik om de Breuning online-trouwringdesigner te starten.

Gerstner ringen ontwerpprogramma

Ontwerp jullie trouwring geheel naar eigen wens en budget op de Gerstner online-trouwringconfigurator.
Klik hier om de Gerstner online-trouwringconfigurator te starten.

Maak een afspraak

Op deze website tonen we slechts een klein gedeelte van ons assortiment. Jullie zijn van harte welkom bij één van onze vestigingen in Coevorden of Emmen. Wij zijn 6 dagen per week geopend!

Het uitzoeken van trouwringen is een bijzonder moment. Wij nemen hier dan ook graag de tijd voor. Door een afspraak te maken ben je ervan verzekerd dat wij alle tijd voor jou en je toekomstige partner hebben bij het uitzoeken van de trouwringen.

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen contact op om jullie wensen te bespreken.Gewenste locatie
EmmenLaat dit veld hieronder leeg:Trouwringenactie is een onderdeel van Wolters Juweliers, bezoek ook onze website woltersjuweliers.nl of bezoek onze winkel in Emmen.Wolters Juweliers Emmen
Minister Kanstraat 4
7811 GP Emmen
0591-614470
emmen@woltersjuweliers.nl

Algemene voorwaarden


Betalingsmogelijkheden: