Onze merken

Een trouwring heeft een grote symbolische waarde. Een trouwring is een universeel symbool van liefde, verbintenis en trouw. Het uitwisselen van trouwringen staat voor eeuwige liefde. Eeuwige liefde heeft, net als de ononderbroken vorm van trouwringen, geen begin en geen einde.

Bij Wolters Juweliers werken wij alleen met topmerken trouwringen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij ook zeggen dat we alleen met hoogwaardige producten werken en heb je levenslange garantie. Een trouwring draag je immers je hele leven lang.

Wij bieden de grootste collectie van Noord-Nederland. In onze collectie vind je verschillende stijlen en prijsklassen. Of je nu Witgoud, Geelgoud, Rood-roségoud, Bi-color of Titanium trouwringen wilt, alles is mogelijk. Natuurlijk kun je samen met onze goudsmeden zelf jullie unieke trouwringen ontwerpen die helemaal voldoen aan jullie wensen.

Aller Spanninga Trouwringen koop je bij Wolters Juweliers Coevorden
Wolters Juweliers heeft de uitgebreide Aller Spanninga collectie in huis. Topkwaliteit en degelijk van Nederlandse bodem en smaak.
Breuning trouwringen koop je bij Wolters Juweliers Coevorden Emmen
Breuning trouwringen heeft een super uitgebreide collectie. Uit deze collectie hebben we enige hoogetpunten uitgelicht
Collection Ruesch trouwringen koopt u bij Wolters Juweliers Coevorden Emmen.
In deze collectie vind u vlotte kleurrijke ringen, vrolijk en shining.
Rauschmayer trouwringen koop je bij Wolters Juweliers. Beetje apart en topkwaliteit.
Rauschmayer is Duitse topkwaliteit. Origineel en gevarieerd. Een hele mooie collectie.We hebben een complete collectie in huis.
Gerstner trouwringen koop je bij Wolters Juweliers Coevorden Emmen.
Gerstner trouwringen onderscheid zich juist door degelijkheid en stevigheid. Klassiek en robuust. De hardheid en krasvastheid van haar ringen in goud is het beste wat er is.

Huiscollectie Wolters Juweliers

Twee halen één betalen, de herenring is gratis. Dat is onze Trouwringenactie. Dit geldt alleen voor onze eigen huiscollectie.  Niet voor de andere merken.

Onze  huiscollectie is een gevarieerde uitgebreide collectie trouwringen van een uitstekend traditioneel trouwringenatelier die de ringen deels met de hand maakt. Uiteraard ook met met moderne precisie apparatuur. De ring(en) wordt ambachtelijk gegoten uit één stuk. Dat geldt ook voor de meerkleurenringen. Natuurlijk worden die afzonderlijke ringdelen aan elkaar gesinterd, vooral niet gesoldeerd.

Het mooie is dat je de ring die je ziet kunt aanpassen naar eigen wens. Wil jij jouw droomring smaller en je partner breder dan is dat mogelijk. Meer of minder briljant in de ring, of een andere kleurencombinatie.  Het kan meestal, afhankelijk van de technische mogelijkheden.

Trouwringenactie Herenring gratis

Aller Spanninga trouwringen

Aller Spanninga trouwringen zijn bijzondere kwalitatieve trouwringen van Hollandse bodem. Dit Friese merk uit Joure bestaat sinds 1863. De liefde en passie voor het vak zie je terug in de topproducten van dit mooie merk. Wij zijn trots dat wij dit Nederlandse merk verkopen en adviseren jullie graag.
Lees meer over  Aller Spanninga trouwringen op de speciale pagina. Of bekijk alvast de trouwringen collectie online van Aller Spanninga.

Breuning

De trouwringen collectie van Breuningen worden met liefde gemaakt. Met veel aandacht, creativiteit en liefde voor detail, dit zijn de drijfveren van dit Duitse topmerk. Breuning staat voor trouwringen van hoge kwaliteit. En zoals ze zelf zeggen "Ga voor een ring die getuigt van een persoonlijke smaak en een gelukzalig gevoel."
Breuning heeft een trouwringenconfigurator, waarmee je zelf je ring kunt aanpassen naar jullie eigen wensen.
Lees meer over  Breuning trouwringen op de speciale pagina. Of bekijk alvast online de collectie van Breuning.

Collection Ruesch

Collection Ruesch is een Oostenrijks familiebedrijf met meer dan 120 jaar ervaring in het maken van prachtige trouwringen van hoogwaardig materiaal. Wanneer je op zoek bent naar exclusieve trouwringen voor een betaalbare prijs ben ja aan het juiste adres van bij Collection Ruesch.
Lees meer over Collection Ruesch trouwringen onze speciale pagina. Of bekijk de collectie van Collection Ruesch op hun eigen website. 

Opmerking: De collectie van Collection Ruesch is zo veelzijdig dat wij er al raar van worden. Wij hebben de modellen uitgezocht die wij leuk vinden voor onze totale collectie. Dat neemt niet weg dat als jij/u toch iets vind wat je leuk vindt op die site leveren kunnen of zelf kunnen laten zien.
Dan vragen we een model op en tonen we je het in onze winkel. 

Gerstner

Het Duitse merk Gerstner staat voor een uitstekende kwaliteit van trouwringen. De kwaliteit uit zich in materiaal, maar ook in ontwerp en afwerking. Gerstner is met zijn 150-jaar niet alleen de oudste onderneming van Duitsland maar ook de grootste fabrikant op het gebied van trouwringen. Een topmerk die weet waar hij het over heeft. Ook Gerstner heeft een eigen trouwringenconfigurator, waarmee je zelf je ring kunt aanpassen naar jullie eigen wensen.
Lees meer over Gerstner trouwringen op de speciale pagina. Of bekijk alvast online de collectie van Gerstner.

Rauschmayer

Wij zijn trotse dealer van Rauschmayer trouwringen. Rauschmayer is een traditioneel Duits familiebedrijf die grote waarde hechten aan passie voor het vak. De ringen worden gemaakt in Pforzheim met de meest moderne technologie en naar de laatste trends. Laat je verrassen door de kwaliteit, de mooie creaties en mogelijkheden.

Van klassiek tot apart, Rauschmayer heeft het. Rauschmayer behoort tot de supertop in ons assortiment

Als officieel dealer van Rauschmayer trouwringen,vriendschapsringen, memoireringen en verlovingsringen beschikken wij over de mogelijkheid vele modellen van Rauschmayer u te tonen. Kom langs in onze winkel om de ringen te bekijken en vooral uitleg krijgen over de mogelijkheden als je van het getoonde model wilt afwijken, want dat is juist ook zo leuk aan deze collectie. Wij helpen graag met deskundig persoonlijk advies en nemen de tijd voor jullie wensen.

Rauschmayer trouwringen koop je bij Wolters Juweliers. Beetje apart en topkwaliteit.Trouwringenactie is een onderdeel van Wolters Juweliers, bezoek ook onze website woltersjuweliers.nl of bezoek onze winkel in Emmen.Wolters Juweliers Emmen
Minister Kanstraat 4
7811 GP Emmen
0591-614470
emmen@woltersjuweliers.nl

Algemene voorwaarden


Betalingsmogelijkheden: