Over trouwringenactie

Trouwringenactie.nl is een onderdeel van Wolters Juweliers. Juwelier Wolters is een gespecialiseerde juwelier in Emmen. Wij hebben een breed assortiment in briljant, gouden en zilveren sieraden, horloges en meer. Wij hebben de mooiste moderne merken in huis. Laagdrempelige cadeausieraden voor iedereen, horloges en luxe gouden briljant sieraden. 

In ons eigen atelier helpen onze goudsmeden jullie graag met het ontwerpen van trouwringen en sieraden. Ook adviseren zij je graag voor je sieraad of horloge! Lees meer over ons op onze website:
woltersjuweliers.nl.

Ruime keuze

In onze winkel in Emmen vind je een uitgebreide collectie relatieringen, trouwringen, memoireringen of verlovingsringen voor de mooiste dag van jullie leven. Wij bieden een gevarieerde merkencollectie trouwringen in verschillende stijlen en prijsklassen.

Bij Wolters Juweliers zijn echte vakmensen aan het werk. Trouwringen ontwerpen samen met de klant is één van onze passies. Bekijk de merken van trouwringen.

Persoonlijke unieke trouwring

Willen jullie trouwringen die helemaal naar jullie wensen worden uitgewerkt? Onze meestergoudsmeden Tjardi en Gert denken graag mee om jullie unieke trouwringen te ontwerpen en jullie speciale wensen uit te laten komen. 

Er is ontzettend veel mogelijk, vraag er gerust naar in onze winkel in Emmen wij helpen jullie graag!

Trouwringenactie: 2e ring GRATIS

Wij hebben een heel aantrekkelijke actie met onze trouwringen uit de huiscollectie. Wanneer je twee ringen uitzoekt betaal je maar 1 ring, de tweede ring is gratis!

Onze ateliercollectie trouwringen is een gevarieerde collectie waar je zelf mag bepalen hoe je de ring wilt hebben: Breder of smaller, dikker of dunner, meer briljant of geen briljant.

Let op! Deze actie geldt alleen op de ringen uit onze ateliercollectie, bij de andere merken geldt deze actie niet.

Sieraden voor de bruid

Naast trouwringen, hebben wij ook prachtige sieraden voor de bruid passend bij de trouwjurk. De trouwjurk wordt alleen maar mooier als je er de juiste accessoires bij draagt.

Welke bruidssieraden je kiest is natuurlijk afhankelijk van de trouwjurk. Prachtige elegante merken om bruidssieraden van te kopen zijn bijvoorbeeld: Zinzi, Goldcolletion, Briljant ,Pandora, Pearls. Wij hebben een ruime collectie gouden en zilveren colliers, oorhangers en prachtige diamanten.

Kom kijken en passen in onze winkel in Emmen, onze deskundige medewerkers helpen jullie graag!

Bekijk ook onze website woltersemmen.nl voor een impressie van onze merken.


Trouwringenactie is een onderdeel van Wolters Juweliers, bezoek ook onze website woltersjuweliers.nl of bezoek onze winkel in Emmen.Wolters Juweliers Emmen
Minister Kanstraat 4
7811 GP Emmen
0591-614470
emmen@woltersjuweliers.nl

Algemene voorwaarden


Betalingsmogelijkheden: