Collection Ruesch trouwringen

Ben je op zoek naar exclusieve trouwringen voor een betaalbare prijs? Bekijk dan de trouwringen van Collection Ruesch. Een Oostenrijks familiebedrijf met meer dan 120 jaar ervaring in het maken van prachtige ringen van hoogwaardig materiaal.

Materiaal

De ringen zijn in elke kleur en materiaal verkrijgbaar. Het merk heeft naast gouden en palladium trouw en relatie -ringen ook zilveren, stalen, titanium en platina ringen in diverse combinaties. Al dan niet voorzien van diamanten.

Diamanten worden gezet op de honderdste millimeter nauwkeurig

De voornamelijk briljant geslepen diamanten worden computergestuurd gezet, waardoor de stenen op de honderdste millimeter nauwkeurig in de trouwring worden geplaatst. Doordat er gebruik wordt gemaakt van de meest moderne technologie├źn wordt de levensduur van de zetting in de ring aanzienlijk verlengd.

Officieel dealer

Juwelier Wolters Emmen is officieel dealer van Collection Reusch trouwringen. Wij hebben de meest elegante, betaalbare luxe ringen in onze collectie opgenomen, kom langs in onze winkel om de ringen te bekijken en te voelen. Wij helpen graag met deskundig persoonlijk advies en nemen de tijd voor jullie wensen. Onze winkels zijn ook dichtbij voor onze klanten uit Hoogeveen en Hardenberg en omstreken.

Lees ook over de trouwringen van Aller Spanninga, Breuning of Gerstner.


Trouwringenactie is een onderdeel van Wolters Juweliers, bezoek ook onze website woltersjuweliers.nl of bezoek onze winkel in Emmen.Wolters Juweliers Emmen
Minister Kanstraat 4
7811 GP Emmen
0591-614470
emmen@woltersjuweliers.nl

Algemene voorwaarden


Betalingsmogelijkheden: