← Vorige pagina
Uitstellen of toch trouwen tijdens Corona-virus
16 april 2020


Jullie zijn al een jaartje druk bezig met de voorbereiding van jullie grote dag. Met zorg heb je de datum uitgezocht, in voorjaar/zomer van 2020 gaan jullie trouwen. En dan in maart komt het Corona-virus wat roet in het eten gooit van jullie mooie plannen. Wat gaan jullie doen? Er zijn verschillende opties om goed over na te denken:

-  Trouwen is een wettelijk recht wat altijd mag, ook nu. Jullie kunnen het wettelijke gedeelte door laten gaan met maximaal 30 gasten en een afstand van minimaal 1,5 meter tussen de gasten. De rest van de bruiloft verplaatsen naar een andere datum

- De bruiloft de hele dag maximaliseren tot 30 gasten en de hele dag letten op de 1,5 meter afstand.

- Complete bruiloft verplaatsen naar een andere datum.

En als je dan gaat verplaatsen de complete bruiloft of alleen het feest. Waar moet je dan op letten en wat kom je allemaal tegen? Waarnaar toe ga je het verplaatsen, dit jaar nog of volgend jaar? Blijf goed de richtlijnen van het RIVM/kabinet goed volgen. Ik kan me voorstellen dat jullie het ook nog spannend vinden om de bruiloft te verplaatsen later dit jaar en veel stellen verplaatsen dan ook liever naar volgend jaar. Maar niet alle leveranciers zijn hier happig op en ook begrijpelijk. Dat betekent voor ze dat ze dit jaar geen inkomsten hebben en volgend jaar al bijna volzitten met bruidsparen van 2020. Een jaar geen inkomsten kan niet voor iedereen uit. Overleg daarom ook goed voordat je alles in werking stelt hoe alle leveranciers hier mee omgaan. Zijn er (extra) kosten aan verbonden en wanneer en leverancier op jullie nieuw gekozen datum niet kan zijn er dan annuleringskosten? Laat je goed informeren.


Trouwringen

Jullie trouwringen zijn al binnen en de datum staat erin. Wat nu? Geen probleem kom bij ons langs. Wij poetsen de datum eruit en zetten de eventuele nieuwe datum erin. Mocht dit niet lukken dan is er altijd een oplossing. 

Change the date

En dan heb je een nieuwe datum, maar je hebt de uitnodigingen al de deur uit. De meeste trouwkaarten leveranciers hebben daar iets op gevonden door een kaartje te ontwerpen in dezelfde stijl als jullie trouwkaart maar dan met een change te date boodschap. Super leuk om te versturen!Trouwringenactie is een onderdeel van Wolters Juweliers, bezoek ook onze website woltersjuweliers.nlof bezoek onze winkels in Coevorden of Emmen.Coevorden
Friesestraat 4
7741 GV Coevorden
0524-512477
coevorden@woltersjuweliers.nl


Emmen
Minister Kanstraat 4
7811 GP Emmen
0591-614470
emmen@woltersjuweliers.nl

Algemene voorwaarden


Betalingsmogelijkheden: