Model: Inspiration 73

Trouwringen

Deze ring is verkrijgbaar in wit/rosé goud. De damesring is gezet met 1 briljant geslepen diamant van in totaal 0.060  ct. Je kan kiezen uit de volgende legeringen; 9 krt, 14 krt en 18 krt.

Deze ring is verkrijgbaar in 4,5 mm breed.


Dames

9 karaat  € 1082,15
14 karaat  € 1373,10
18 karaat  € 1675,55

Heren

9 karaat  € 780,85
14 karaat  € 1120,10
18 karaat  € 1463,95

Laden
780,85
per stuk


Maak een afspraak.

Of we komen naar u toe..

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie over deze prachtige ringen. Nu op zoek naar de juiste trouwring? Dat kan! Wolters Juwelier, dé juwelier en goudsmid voor uw betaalbare trouwringen, met de grootste collectie trouwringen van Noord-Nederland. 
En daar helpen wij jullie graag bij. Trouwringen uitzoeken doe je samen, we maken er dan ook graag een feestje van en nemen er graag de tijd voor.

Laat dit veld hieronder leeg:
  • Vrijwel elke ring is naar jullie eigen wens aan te passen. Onze experts vertellen jullie graag meer
  • Levenslange garantie op breuk
  • Echtheidscertificaat edelmetalen en diamanten
  • Prijzen kunnen schommelen. Prijzen zijn afhankelijk van goud- en dollar/euro koers

Wil je direct meer informatie over deze trouwringen?
Mail ons of kom langs in één van onze winkels.
Alle producten in de categorie: Rood Rose Goud


Rood Rose Goud

Goud is een zacht, heldergeel, natuurlijk materiaal. Goud is zeldzaam en vergaat niet. Het oxideert niet en het houdt altijd zijn glans. Goud is van alle edelmetalen het best bewerkwaar.

De zuiverheid van goud wordt uitgedrukt in karaat waarbij 24 karaat 100% zuiver goud is, 1000 duizendsten. 18 karaats goud bestaat voor 3/4 (750 duizendsten) uit puur goud, de rest is meestal zilver of goud. Door de verschillende bijmetalen ontstaan de verschillende kleuren. Roodgoud ontstaat door toevoeging van koper en witgoud door de toevoeging palladium.

Hieronder een selectie van onze Rood Rose Gouden trouwringen. Op deze website tonen we slechts een klein gedeelte van ons assortiment. Jullie zijn van harte welkom in één van onze winkels. Wij zijn 6 dagen per week geopend.

Trouwringenactie is een onderdeel van Wolters Juweliers, bezoek ook onze website woltersjuweliers.nl of bezoek onze winkel in Emmen.Wolters Juweliers Emmen
Minister Kanstraat 4
7811 GP Emmen
0591-614470
emmen@woltersjuweliers.nl

Algemene voorwaarden


Betalingsmogelijkheden: